#legacyforge

 

Hjelp til Selvhjelp

Et kart for din personlige reise mot et liv på dine vilkår

Begrenset tilgjengelighet

 

Pga stor pågang vil vi av og til begrense muligheten til å melde seg på. Dette er for å kunne hjelpe alle som trenger det, og ikke vanne ut kvaliteten av det vi leverer.

Hva er dette?

Hjelp til Selvhjelp ligger i navnet; Vi hjelper deg med spørsmål og utfordringer på din egen reise mot en bedre versjon av deg selv.

 

Har du startet reisen etter svar, og er klar for å møte det du må for å nå målene dine, er vi her for å støtte deg.

 

Vi har også forståelse for at ikke alle har mål, og hjelper derfor med å sette mål, samt følge deg på reisen til å oppnå dem.

 

Målet vårt er at alle som kommer gjennom våre dører skal skape det livet de virkelig ønsker å leve…

 

Og det starter med én tanke.

Intet Eventyr Uten Gevinst

Her er et par fordeler som vi fokuserer på å gi alle som tar opp reisen mot en fremtid av eget design.

Selvsikkerhet

Du vil fort se en økt selvtillit i deg selv og verdien du kan gi når du bygger et nytt perspektiv rundt å snakke offentlig. For å kunne skape sin egen realitet, må man si sin sannhet.

 

Så først og fremst må man derfor kunne snakke den sannheten for å kunne skape noe.

 

Her ser vi gang på gang at elevene våre ser store resultater.

Bli en moderne Alkemist

Du vil lære å “pakke poenget ditt” når du deler på kunnskapen din, som igjen gjør deg til en bedre kommunikator.

 

Kommunikasjon er nøkkelen i mye her i livet, i alt fra forhold, jobb, oppdragelse, og livet generelt.

 

Ved å jobbe med oss, vil du lære hvordan Alkemi virker i praksis i vår moderne tidsalder, nettopp gjennom kommunikasjon.

Gjør Livet til et Eventyr

Når livet er et ubegrenset eventyr blir det ekstremt moro.

 

Ikke bare det, men historiene du vil ha fra eventyrene dine vil skape en strøm av energi i de som hører dem, i tillegg til i deg selv, når du går tilbake til minnene av fantastiske øyeblikk i livet ditt. Ofte fra samme morgen eller dagen før, fordi livet ditt har jo blitt et eventyr!

 

Du kommer ikke til å bli sittende på en pub hver helg som 50-åring og dele den samme historien som du har fortalt 900 ganger før… Mens du klager over alt som ikke går din vei i livet…

Få Venner og Inspirer Mennesker

I tillegg til å finne ditt Autentiske Selv, vil du lære om “The Lighthouse Effect,” og hvordan det kan skape en magnetisk kraft mellom deg og de du ønsker å hjelpe.

 

De fleste i vår “mainstream” verden vil jakte på folk å overtale. Du kommer til å bli oppsøkt av ditt publikum fordi de ønsker å lære mer. 

 

MASSIV forskjell.

Øk Vibrasjonen Din

Du vil lære om noen fundamentale konsepter i vår verden, som lar deg se realiteten gjennom et nytt perspektiv.

 

Med dette perspektivet kan du forvente å bli lykkeligere og føle mer glede, som vil tillate deg å “vibrere” høyere, da mennesker vil fysisk kjenne din positive energi.

Ansvarlig Tribe

Du vil være en del av en Tribe – en gruppe mennesker med samme mål, som vil se deg vokse og lykkes!

 

De fleste prøver å gjøre denne reisen alene, men det virker sjeldent, da du prøver å løse et problem med samme hjerne som skapte problemet til å begynne med.

 

Ved å bli støttet av andre – som har vært der du vil gå – kan man forvente større potensial for suksess. For ikke å snakke om de nye menneskene som vil komme inn i livet ditt.

 

Du er summen av de 5 menneskene du henger rundt oftest. Det er ofte smart å tenke på om vi er omgitt av rett type påvirkning.

The Vault of Credibility

Når du går gjennom dette programmet vil du få noe som de fleste mangler; Visdommen og innsikten fra å vandre stien din. Walking The Talk, rett og slett. 

 

I dagens verden er det veldig enkelt å bli en “ekspert”. Som betyr at det er mange falske eksperter der ute. For å kunne stå i mot tvilere og “haters”, skaper vi derfor “The Vault of Credibility“, en dokumentasjon på din autoritet som overvinner all tvil og er en ubeskrivelig ressurs på reisen.

Et Kraftig Nettverk

“Your Network is Your Net-Worth”.

 

Du vil møte kraftige nye venner og allierte på denne reisen. I miljø som dette, hvor man skaper sterke bånd med likesinnede skapere, kan man forvente at det blir en del samskaping, hvor medlemmer samarbeider for å skape noe enda større enn de kunne klart alene.

 

I tillegg liker vi å støtte våre brødre og søstre, ved å ha dem med på podcast episoder og andre engasjerende muligheter. Dette vil forkorte reisen din betraktelig, da du vil ta del i flere nettverk og gro ditt eget desto mye raskere.

En Ubegrenset Business Modell

Du vil lære å ta bruk av “The Creator Economy”, et skummelt, men utrolig kraftig verktøy, fenomen og mulighet i vår tidsalder.

 

Dette vil tillate deg å skape en inntekt basert på din historie og dine erfaringer, skape flere muligheter, gjøre større inntrykk, og skape en bedre realitet for deg og de rundt deg.

Fra Worrier til Warrior

Du kan forvente (etter innsats) å skape et skjold og en mentalitet som ikke kan kommuniseres med ord. Det er litt som X-Files; du må se det for å tro det.

 

Men på reisen vil du se at du får klarere verdier. Selvrespekten din og respekten for andre vokser, og innstillingen din til livet og dets mange muligheter og situasjoner får et helt nytt perspektiv.

 

Fortere enn man ofte kan forstå, ser man at man har vekket krigeren som alltid ventet i hjertet, og som er klar til å møte verden – fryktløs.

Noen små klipp fra Tor’s daglige Eventyr

Fra Worrier til Warrior

En gang for lenge siden var det en person som så utover horisonten av havet og tenkte… “Hva ligger på andre siden av det øynene mine kan se?”

 

Denne tanken ble til en følelse. Det var frykt, lykke, håpløshet, undring og spennende forventning.

 

Etterhvert begynte følelsene å roe seg, men tankene satt igjen. Tankene ble til bilder, bilder av hva som kunne ligge på andre siden av den majestetiske Nordsjøen.

 

For å kunne se hva som lå på andre siden, måtte spesifikke handlinger bli tatt. Båter måtte bygges. Mannskap måtte samles. “Når er NÅ et godt tidspunkt å begynne?”, tenkte personen.

 

Et par uker senere, når rumpene deres landet på de små setene i de lave båtene, satte noen livredde eventyrere seil mot Vest og hva enn som lå på andre siden.

 

Resten er historie… Og nå er det din tur! 

Fra Worrier til Warrior

En gang for lenge siden var det en person som så utover horisonten av havet og tenkte… “Hva ligger på andre siden av det øynene mine kan se?”

 

Denne tanken ble til en følelse. Det var frykt, lykke, håpløshet, undring og spennende forventning.

 

Etterhvert begynte følelsene å roe seg, men tankene satt igjen. Tankene ble til bilder, bilder av hva som kunne ligge på andre siden av den majestetiske Nordsjøen.

For å kunne se hva som lå på andre siden, måtte spesifikke handlinger bli tatt. Båter måtte bygges. Mannskap måtte samles. “Når er NÅ et godt tidspunkt å begynne?”, tenkte personen.

 

Et par uker senere, når rumpene deres landet på de små setene i de lave båtene, satte noen livredde eventyrere seil mot Vest og hva enn som lå på andre siden.

 

Resten er historie… Og nå er det din tur! 

Hvem er dette for?

Du har kanskje følt deg “utenfor”, selv om du er blant folk, og følt deg ensom i en gruppe… Kanskje du har kommet deg gjennom – eller å ønsker å komme gjennom – noen sterke traumer i livet.

 

Du er en kreativ sjel, men du finner verken tid eller energi til å gjøre det du elsker. Du har kanskje drømmer som andre sier er urealistiske? 

 

Kanskje du føler et kall mot å lage noe for DEG og de du elsker, og ikke trenger å jobbe mer for mennesker som ikke setter pris på hvem du faktisk er innerst inne… 

 

Kanskje du har mye du ønsker å dele, men andre forstår deg rett og slett ikke, så du blir sittende i selvvalgt stillhet… 

 

Eller kanskje du rett og slett føler at du sitter litt fast i livet, til tross for at du føler at du er ment for noe “bedre”…

Til helsike med alt det der! For meg høres alt det ut som frø for en ambisiøs og kreativ “black sheep” som rett og slett ikke har funnet Nøkkelen sin enda.

 

Jeg liker å kalle mennesker som deg for Legacy Forgers, fordi de har ekte, og ofte smertefulle erfaringer og visdom. De ser ofte ikke sine egne gaver, men de har et genuint ønske om å hjelpe andre med innsiktene de har lært. 

 

De er misforståtte som vil skape en bedre verden.

 

Som Steve Jobs sa; De er firkantede bolter i runde hull.

 

Vær stolt over den du er og at du har overlevd! Nå er det på tide å få det du fortjener, hvor du endelig kan skape et liv på dine vilkår.

 

Velkommen til Triben din, min kjære Legacy Forger!

Hva er inkludert i dette?

Hjelp Til Selvhjelp er basert på erfaringene og innsiktene etter mange reiser. Det er et dypt program som jobber på et veldig indivduelt nivå, da alle har sin egen reise. 

 

Selvfølgelig vil du ha ressurser og støtte gjennom reisen, selv om den er 100% personlig til deg.

The Flight Plan

Et “Master Dokument”, som inneholder alt man trenger av informasjon: 

– How To videoer rundt praktiske ting

 

– Veiledning i mindset og svar på spørsmål som vil oppstå på reisen.

 

– Perspektiver å tenke over, slik at du oppnår den veksten du trenger for veien videre.

 

– Et “kart” over viktige ressurser og linker.

Tribe Tilgang

Som en Legacy Forger får du nøkkelen til langhuset, hvor din Tribe venter på at du skal mottas.

– Tribe Talks annenhver uke, hvor vi møtes og svarer på alle spørsmål som har blitt stilt, samt møter resten av Tribe.

– Ansvarspartnere som er på samme reisen som deg, som ser deg, og vil hjelpe deg i å lykkes.

– Et nettverk å skape bånd med, som du kan samarbeide med. Vi står på hverandres skuldre for å nå lengre som et samfunn.

En Legacy

Ved å walking your talk gjennom dette programmet, vil du:

 

– Samtidig skape ditt “sannhetshvelv” AKA “The Vault of Credibility, som vil hjelpe deg langt i prosessen din. 

 

– Få et nytt perspektiv på livet, gjennom The Lens of Love og The Adventure Principle, som vil endre realiteten.

 

– Bygge kraftige nye vaner og lære hvordan du kan designe din egen vekst.

 

– Leve et liv uavhengig av andre, som tillater deg å virkelig leve som den du var ment å være.

En liten smakebit av Tribe

Hva koster det?

Spesielt i Norge, så har vi en tendens til å ta beslutninger basert på hva som kreves i form av penger. Det er en rar måte å leve på, men det er et av livets mysterier…

Verdien i dette programmet er som følger:

Gruppemøter på Zoom annenhver uke:

€500 (verdifull kunnskap og tid)

 

Tribe Tilgang:

Priceless (bokstavelig talt, det er umulig å sette en materialistisk pris på slik kraftig og transformerende verdi)

 

Nettverk og Samarbeid:

€1000 (egentlig priceless, men mange tar seg godt betalt for dette)

 

Transformasjonen:

€1.000.000 minst, på bakgrunn av innsiktene og realiteten som dette skaper

 

Listen kunne fortsatt for alltid, men Tor liker det enkelt, så han fant ut at fordi folk verdsetter gratis som gratis, og derfor ikke føler samme motivasjon til å ta dette seriøst, ville en symbolsk sum passe seg i dette tilfellet. 

 

Møt Tor

åndedyret fra det kalde Nord

Tor møtte en del utfordringer tidlig i livet. Utfordringer som ikke så ut til å ha noen positive utfall.

 

Reisen hans startet i 2005, da han vålnet med en arm som var 11cm større i omkrets i forhold til den andre armen. Forskjellen var vesentlig og svært tydelig. Det viste seg å være en blodpropp, som senere ble sagt å være “uopererbar”, i følge “ekspertene” på feltet.

 

Denne nye realiteten gjorde tankegangen til Tor veldig mørk, spesielt siden han gikk glipp av eksamen fordi han lå i en sykehus seng. Med null utdanning, ingen ambisjoner, og ingen positive ting å se frem til i livet, begynte han å drikke… Mye…

 

 

Dette utviklet seg relativt fort til kriminalitet og en serie med livsforandrende hendelser, som å sette fyr på et lokalt kjøpesenter i fylla, som tilfeldigvis hadde den eneste puben i bygda. 

 

Han var nå en nasjonalt kjent kriminell som hadde blitt dømt til mange millioner i erstatning og bodde i et samfunn som hatet ham.

Han fant ut at han skulle spille rollen han hadde blitt tildelt, så han begynte med mer kriminalitet. Kort tid etter var han på nasjonale nyheter igjen, denne gangen for å ha begått tre væpnede ran, og tilsynelatende vært leder for en kriminell organisasjon i følge media og politi.

 

I 2008 ble han sendt i fengsel, hvor han ble i nesten 3 år. De 7 første månedene ble tilbragt på fullstendig isolasjon med media-, brev- og besøksforbud. 

 

Da han ble sluppet ut i 2011 sverget han på å aldri falle tilbake på det livet. Men blodproppen var der fortsatt, og den sørget for at Tor mistet alle jobber han fikk. Dette var også dels fordi mentaliteten var svært viktimisert.

Det var i 2015 at han så hva han måtte gjøre, når han ble velsignet med en sønn. Han dykket dypt ned i studier for å finne ut hvordan han kunne leve 100% selvstendig, på sine egne vilkår. Kort tid etter, gikk han og partneren fra hverandre, og han fant seg igjen på bunn, men han fortsatte jobben med seg selv og det han hadde startet på.

 

Noe han ikke var forberedt på, var at livet skulle forandre seg gjennom møte med kvinnen som skulle vise seg å være hans sjelevenn. Det startet en kamp som de fleste ikke kan forestille seg, hvor Tor og hans partner måtte slåss mot et destruktivt og eldgammelt system, samt en ignorant stat. Å måtte slåss for kjærlighet, noe de fleste tar for gitt, forandret alt Tor tidligere hadde trodd og følt om landet sitt og “systemet” generelt. Iløpet av denne kampen, ble de velsignet med en datter og nok engang endret Tor’s perspektiv på livet seg.

 

Han begynte kort tid etter på det han kalte “The 100 Day Challenge”.

 

I løpet av denne utfordringen, ble både hans forlovede og hans datter deportert. Hans sjel ble blåst ut som et stearinlys, og “noe” våknet i ham. Han falt til sine knær på flyplassen, og opplevde noe som kunne ligne på en nær-døden-opplevelse, hvor livet hans gikk i revy foran hans indre øye. Han så hva han måtte gjøre. Han måtte få dem tilbake.

 

Og der starter historien…

 

I dag er Tor skaperen av sitt eget liv, etter å ha overkommet gjeld, blodpropp og andre utfordringer, samt fått familien tilbake til sin side. Hans reise gjorde ham “annerledes” og etterhvert ble han rådet til å begynne med coaching pga hans livserfaring.

 

 

Dette programmet er et resultat av den reisen. Tor lever sitt budskap, og jobber for å skape varig og massiv positiv forandring i livene til de han hjelper, basert på det han har lært gjennom sine egne erfaringer. Han er sterkt imot falskhet og “overvektige, sertifiserte fitnesscoacher”, som tror at de kan fortelle andre hva de må gjøre, uten å ha gått gjennom reisen selv.

 

Du er herved invitert til å begynne din reise, og avdekke magien som ligger å venter i deg, slik at du kan veilede de som venter på å finne deg.